Nieuws

In this movie you see our solution for cleaning of the Da Vinci® Endowrist® instruments of the Da Vinci® robot

PMT Partners Medische Techniek heeft begin dit jaar twee stoomsterilisatoren met stoomomvormers en vier instrumentenwasmachines geplaatst op de nieuwe CSA van het Scheper Ziekenhuis te Emmen. De sterilisatoren, van het type DS 2000 HR 6.9.12, zijn onder andere voorzien van kleuren touchscreen aan be- en ontlaadzijde en air detector. De software voor de sterilisatoren is opgezet en gevalideerd volgens de GAMP5-methodiek. In de instrumentenwasmachines van het type DS 800 kunnen gelijktijdig maximaal 12 DIN-netten worden gedesinfecteerd. De stoomomvormers zijn boven elkaar in één frame opgesteld waardoor zij eenvoudig te onderhouden zijn. Bovendien kunnen zij op deze manier beide sterilisatoren parallel voeden met schone stoom.

PMT Partners Medische Techniek heeft een nieuwe sterilisator met stoomomvormer geleverd aan het Zuyderland Medisch Centrum te Heerlen. Het betreft een sterilisator voor farmaceutische doeleinden van het type DS 2000 FA 6.6.12. De sterilisator en de stoomomvormer zijn geplaatst op de apotheek. Na het ontvangen van de nodige instructie heeft de ziekenhuisapotheker de sterilisator naar tevredenheid in gebruik genomen.

PMT Partners Medische Techniek heeft een nieuwe sterilisator geleverd aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Het betreft een sterilisator voor laboratoriumdoeleinden. De sterilisator is geplaatst op de negende etage en mede vanwege de omvangrijke afmetingen was het noodzakelijk om voor het transport een hijskraan in te zetten waarbij de sterilisator via de buitengevel binnengebracht is. Na dit unieke transport is de sterilisator opgebouwd en naar tevredenheid in gebruik genomen.

 

 IMG_0311   IMG_0316   DSC_3430

 

 

PMT Partners Medische Techniek heeft vijf sterilisatoren en vijf stoomomvormers geplaatst op de nieuwe CSA van het Zuyderland Medisch Centrum. De sterilisatoren zijn onder andere voorzien van automatische ontladers, kleuren touchscreen aan be- en ontlaadzijde en een air detector. Bijzonder aan deze afdeling is dat de vacuümpompen en stoomomvormers zijn ondergebracht in een separate technische ruimte. Dit zorgt voor een optimale werkomgeving met absolute rust voor de gebruikers. De apparatuur is recentelijk naar volle tevredenheid in gebruik genomen.

WP_20150903_006  DSC_3258  WP_20150903_003

 

 

 

PMT Partners Medische Techniek heeft, in samenwerking met mevrouw Judith Lambregtse en de Stichting Care to Move, spoelmeubels en RVS werktafels met ultrasoon geschonken aan het St. Josephs Hospital in Koforidua te Ghana.

IMG_0098