Nieuws

PMT Partners Medische Techniek heeft een nieuwe sterilisator geleverd aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Het betreft een sterilisator voor laboratoriumdoeleinden. De sterilisator is geplaatst op de negende etage en mede vanwege de omvangrijke afmetingen was het noodzakelijk om voor het transport een hijskraan in te zetten waarbij de sterilisator via de buitengevel binnengebracht is. Na dit unieke transport is de sterilisator opgebouwd en naar tevredenheid in gebruik genomen.

 

 IMG_0311   IMG_0316   DSC_3430

 

 

PMT Partners Medische Techniek heeft vijf sterilisatoren en vijf stoomomvormers geplaatst op de nieuwe CSA van het Zuyderland Medisch Centrum. De sterilisatoren zijn onder andere voorzien van automatische ontladers, kleuren touchscreen aan be- en ontlaadzijde en een air detector. Bijzonder aan deze afdeling is dat de vacuümpompen en stoomomvormers zijn ondergebracht in een separate technische ruimte. Dit zorgt voor een optimale werkomgeving met absolute rust voor de gebruikers. De apparatuur is recentelijk naar volle tevredenheid in gebruik genomen.

WP_20150903_006  DSC_3258  WP_20150903_003

 

 

 

PMT Partners Medische Techniek heeft, in samenwerking met mevrouw Judith Lambregtse en de Stichting Care to Move, spoelmeubels en RVS werktafels met ultrasoon geschonken aan het St. Josephs Hospital in Koforidua te Ghana.

IMG_0098

Op 27 maart jl. is de nieuwe afdeling van de Centrale Scopen Desinfectie van het St. Lucas Andreas Ziekenhuis geopend. PMT Partners Medische Techniek heeft hier vier dubbeldeurs (doorgeef) endoscopenreinigingsmachines met droging en doorstroomboiler, twee bakkenwasmachines en twee spoeleilanden geplaatst. Met de nieuwe machines wordt ook de logistiek van schone en vuile scopen gescheiden, een belangrijk verschil ten opzichte van de oude machines in enkeldeursuitvoering.

20140304 CSD gereed (1)20140304 CSD gereed (12)20140304 CSD gereed (6)